Ποιοι είμαστε

heart-700141_1280

Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που μας συνδέει το κοινό βίωμα των ψυχικών και κοινωνικών δοκιμασιών καθώς και η κοινή μας προσέγγιση στην διαχείριση τους.

Εξαιτίας αυτών ζούσαμε επηρεασμένοι από εξωγενεις και ενδογενείς παράγοντες, κάτι που οδηγούσε στο να μένουμε απομονωμένοι, πολύ συχνά απελπισμένοι δίχως κάποια λύση.

Στο πλαίσιο αυτό με την υποστήριξη ενός εμψυχωτή με ανάλογες εμπειρίες και στηρίζοντας ο ένας τον άλλο, συνειδητοποιήσαμε οτι μπορούσαμε στην αρχή να βελτιώσουμε την καθημερινή μας ζωή και στην συνέχεια να έχουμε ελπίδα για κάτι καλύτερο.

Η ανακάλυψη των εννοιών της αυτοβοήθειας και της αλληλοστήριξης είχε εμφανείς αλλαγές στις ζωές μας. Μέσα στην νεα αυτή συνθήκη ξαναορίζουμε μέσα μας τι είναι ψυχική νόσος, τι ειναι σύμπτωμα και τι διαχειρηση του. Η επανανοηματοδότηση αυτή μας έδωσε λύση στο πρόβλημα της συσχέτισης με τον εαυτό μας, με το περιβάλλον μας και την κοινωνία.

Έχουμε την αυτογνωσία οτι είμαστε στην αρχή μιας νέας κατάστασης, που παρότι δεν γνωρίζουμε που και πως θα οδηγήσει, βρίσκεται σε μιά εξέλιξη, παράγοντας νέες ιδέες και αισθήματα.

Αυτό που γνωρίζουμε πολύ καλά είναι ότι το βασικό μας κίνητρο πανω απο όλα ειναι να ζήσουμε καλά, να ευχαριστηθούμε την ζωή!

Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων που αναπτύσσουμε από κοινού δημιουργήσαμε αυτήν την ιστοσελίδα με σκοπό την αυτοέκφραση μας, να επικοινωνήσουμε με την κοινωνία, και για να κάνουμε το κέφι μας!

Σας καλωσορίζουμε λοιπόν στη νέα μας προσπάθεια!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com